Іванівська громада
Тернопільська область

УЧАСТЬ У ЗАХОДІ «БЮДЖЕТНА ПРОЗОРІСТЬ – 2018»

Дата: 31.01.2019 16:29
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

        29 січня в м.Київ відбулась грандіозна гала-подія – нагородження переможців рейтингу бюджетної прозорості «КРИШТАЛЬ РОКУ»Іванівську ОТГ, яка була серед номінантів у двох номінаціях, представляли: сільський голова Руслан Шафранович, головний спеціаліст з питань формування бюджету Мирослава Стець та голова ГО «Громади Єдність»  Катерина Шпендак.

Фото без опису

       Щоб вийти на шосту сходинку рейтингу бюджетної прозорості та стати номінантами, громадою була пророблена величезна робота у співпраці з експертами Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!»  Миколою та Марією Орловими.

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

      30 січня представники громади прийняли участь у практичних конференціях: сільський голова – в  обговоренні «Як використовувати дані оцінювання для управлінських рішень та керівництва муніципалітетами», а  учасниці – у презентації «“Бюджет для громадян” – інноваційний інструмент залучення мешканців до бюджетного процесу. Найкращі практики залучення для міст та об’єднаних громад».

Фото без опису

Фото без опису

       Премія «Кришталь року» та оцінка бюджетної прозорості 2018 року – це партнерська робота Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через консорціум виконавців програми USAID DOBRE, Представництва Європейського Союзу, Уряду Канади, Фонду Східна Європа, Міжнародного фонду «Відродження», громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!», а також інших міжнародних організацій і їхніх партнерів. Індекс прозорості місцевих бюджетів та методологія його оцінки розроблено Фондом Східна Європа спільно з Громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» у співпраці з Асоціацією міст України за фінансової підтримки Європейського Союзу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних