A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 20.03.2019 09:21
Кількість переглядів: 663

Фото без опису

       «ВІД НАС УСІХ ЗАЛЕЖИТЬ, ЯКОЮ НАША ГРОМАДА БУДЕ В МАЙБУТНЬОМУ!!!». Саме на таку тему відбулась зустріч із ініціативними та небайдужими мешканцями 18 березня в Іванівській ОТГ. Приємно, що більшістю учасників була молодь, яка може розвивати свою громаду, але ще не дуже добре розуміє як саме.

       Отож, гостя зі Львова – менеджерка проекту «Голос громади в місцевому врядуванні» Західноукраїнського ресурсного центру (ЗУРЦ) Зоряна Стоцько –  детально розповіла про конкурс проектів від ЗУРЦ «Місцеві ініціативи для розвитку громад»; про те, як написати якісний проект і отримати грант; про залучення громадськості до розвитку громади.

        Сільський голова Руслан Шафранович наголосив на важливості  участі громадськості, а в більшості –  молоді, у житті громади та про  перспективи її розвитку. Учасники висловлювали свої ідеї та побажання, а сільський голова пояснив можливість чи неможливість їх реалізації.

       Учасники програми «Молодіжний працівник» ознайомили усіх із результатами online-анкетування молоді громади та молодіжною політикою Іванівської ОТГ, зокрема, про створення Молодіжної ради. Також із присутніми обговорили план проведення фестивалю «Family Fest», який відбудеться в громаді 12 травня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних