Іванівська громада
Тернопільська область

Прем'єра комедії "Розлучені теж сміються" в Іванівці

Дата: 18.06.2019 23:50
Кількість переглядів: 760

Фото без опису

      На перегляд сучасної комедії «Розлучені теж сміються» актори народного аматорського драматичного колективу сільського будинку культури запросили мешканців с.Іванівка 16 червня.

      Виставу відомих тернопільських літераторів Богдана Мельничука та Лілії Костишин за постановкою режисера, директора Іванівського СБК Оксани Сивак місцеві аматори зіграли неперевершено.

     Три розлучені подруги: вчителька Люся (Тетяна Грищенко), фінансистка Галя (Олеся Валах) та журналістка Іра (Гання Сеньків) насолоджуються життям розлучених жінок і навіть створили клуб для підтримки інших –  Центр розлучених «Успіх» (ЦРУ). Колишнім чоловікам: будівельнику Петрові (Андрій Понтус), менеджеру Миколі (Іван Воробець) та бухгалтеру Максимові (Михайло Глова) трохи важче, адже нема кому готувати, мити посуд, прибирати, але «вільне» життя їм також до вподоби. Та згодом кожен розуміє, що не варто зациклюватися на вільних стосунках, не намагатися «переробляти» своїх половинок, а сприймати їх такими, якими вони є. Адже кожна людина прекрасна та цікава, індивідуальна та неповторна. А секрет справжнього сімейного щастя –  вміння зберегти та підтримувати сімейне вогнище. Тому в фіналі п’єси колишні подружжя відновили свої сім’ї.

     Комедія «заправлена» іронічними жартами, кумедними висловами, цікавими висновками, що додало глядачам хорошого настрою та позитивних емоцій. Зокрема, смішною була картина з приходом ревізора (Володимир Куташівський) в Цент розлучених «Успіх».

     Зі слів глядачки Марії Стельмах:

Я в захваті: від вдалого підбору сучасного комедійного твору, від чудово зіграних ролей самодіяльними акторами! Це була приємно-неочікувана, яскрава, феєрична подія для села!

Дякую усім, хто створив нам хороший настрій!»

     Це була успішна премєра комедії «Розлучені теж сміються» в Іванівці. Зал аплодував стоячи!

     Згодом актори планують зіграти пєсу в інших населених пунктах нашої громади.

     Фото можна переглянути за посиланням: "Розлучені теж сміються" в Іванівці 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних