Іванівська громада
Тернопільська область

Як Іванівська ОТГ святкувала разом із рибалками в Сороцьку...

Дата: 02.07.2019 12:33
Кількість переглядів: 675

Фото без опису

     На березі мальовничого ставка Ґрабарка у с.Сороцьке в неділю 30 червня зібралось багато мешканців та гостей громади. Адже тут відбувався інтеграційний захід «Нумо рибалити!».

     Рибалки, серед яких була одна жінка, змагались у різних номінаціях («Найстарший та наймолодший рибалки», «Найбільша рибина», «Найбільший улов»), а активні учасники – в конкурсах на логіку («Правильна відповідь»), швидкість («Хто швидше»), витривалість («Важка рибина»). Діти розфарбовували картинки із рибками, вболівали та стрибали на батуті.

    На свято завітали представники Західноукраїнського ресурсного центру, Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» (Шумська ОТГ) та Микулинецької ОТГ. Деякі із них брали участь у змаганнях та конкурсах.

    Кожен бажаючий учасник заходу отримав буклет із секретами приготування рибної юшки та невеличкий подарунок – календарик із зображення ставка Ґрабарка. На відривному купоні буклету охочі писали свої питання, пропозицію, ідею чи побажання для сільського голови та вкидали у спеціальну скриньку. Після нагородження номінантів та переможців учасники заходу отримали відповіді на свої запитання та коментарі до пропозицій від голови громади.

    Завершилося свято частуванням рибною юшкою, канапками та печеною на вогні картоплею.

   Інтеграційний захід «Нумо рибалити!» організовано та проведено у співпраці Західноукраїнського ресурсного центру, ГО «Громади єдність» та Іванівської сільської ради за підтримки Програми DOBRЕ.

     Фото заходу за посиланням: "Нумо рибалити!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних