Іванівська громада
Тернопільська область

В Іванівській ОТГ розпочалась інформаційна кампанія «Впливай на бюджет своєї громади!»

Дата: 14.08.2019 10:27
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

    Під час святкування Дня села у Сороцьку та Іванівці всі бажаючі мали можливість подати ПРОПОЗИЦІЇ ДО МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ на 2020 рік, заповнивши невеличку анкету та залишити її у скриньці для пропозицій.

    У Сороцьку місцеві мешканці заповнили 21 анкету, подавши загалом 33 пропозиції. Вік опитаних – від 13 до 60 років, зокрема: 7 анкет – від 13 до 35 років, 14 анкет – більше 35 років. Поширеними були пропозиції щодо благоустрою, ремонту доріг, облаштування зони відпочинку біля ставка, ремонт СБК та облаштування його навколишньої території.

    В Іванівці можливістю подати пропозицію до місцевого бюджету на 2020 рік скористалися 62 особи (1 – Лозівка,  1 – Сороцьке, 9 – Глещава, 51 – Іванівка), які подали разом 120 пропозицій. Вік опитаних – від 13 до 88 років, зокрема: від 13 до 35 років – 40 осіб, більше 35 – 22 особи. Поширеними були такі пропозиції, як облаштування Молодіжного центру, ремонт доріг, благоустрій, облаштування зони відпочинку біля ставка, вирішення проблеми зі сміттям.

    Після завершення інформаційної кампанії «Впливай на бюджет своєї громади!» всі ваші пропозиції будуть відсортовані, згруповані та опрацьовані відповідальними особами сільської ради. Загальні результати кампанії можна буде переглянути в кінці вересня на сайті громади та сторінці Іванівської ОТГ в соцмережі Facebook. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних