Іванівська громада
Тернопільська область

В селі Ілавче відкрили Центр медико-соціальної реабілітації

Дата: 07.10.2019 12:05
Кількість переглядів: 3662

Фото без опису

    4 жовтня в с.Ілавче Іванівської ОТГ за сприяння та співпраці Humanitäre Hilfe Bielefeld e.V. (Гуманітарна допомога міста Білефельд) та Благодійної організації «Фонд Благодійність» відбулося урочисте відкриття Центру медико-соціальної реабілітації ( фото тут ).

      З вітальними словами виступили керівники Фондів-партнерів Пітер Регер та Ірина Герелюс, представники медичної і соціальної галузі, очільники громади, району та області, керівник місцевого аграрного підприємства.

     У приміщенні закладу (який в минулому слугував терапевтичним відділенням районної лікарні) зробили якісний ремонт, переобладнали палати, оновили фізкабінет, маніпуляційну, кафетерій тощо. В Центрі зможуть отримати допомогу люди, які залишились у складних життєвих обставинах, які частково або зовсім не можуть піклуватися про себе та потребують допомоги.

      Німецький фонд «Гуманітарна допомога міста Білефельд» та БО «Фонд Благодійність» співпрацюють більше 25 років. Зазначимо, що німецький фонд  доставляє в Україну ряд вантажів: одяг, взуття, продукти харчування, медичне обладнання та матеріали, а також багато інших речей, які служать нужденним.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних