Іванівська громада
Тернопільська область

Представники USAID-DOBRE на церемонії відкриття проєктів в Іванівській ОТГ

Дата: 12.12.2019 22:04
Кількість переглядів: 1100

Фото без опису

      Сьогодні в Іванівській ОТГ важливий день. Адже в с.Іванівка побували поважні гості: Сюзан Фрітцдиректорка місії USAID-Україна, Юлія Єсмухановазаступниця директора програми USAID-DOBRE, Марат Кюрчевськийкерівник проєктів з місцевого самоврядування, децентралізації та розвитку парламенту, Михайло Козирєвпрограмний спеціаліст програми DOBRE в Тернопільській обл., Дмитро Ковальрегіональний менеджер програми DOBRE в Західній Україні, Михайло Цьомиккоординатор комунікацій програми DOBRE в Західній Україні та ін.

     Спочатку гості завітали в амбулаторію, де відбувся урочистий пробний запуск системи водопостачання. Нагадуємо, що послуга водопостачання (та її покращення) майже три роки тому обрана місцевими жителями в рамках співпраці з програмою USAID-DOBRE як пріоритетна. Про актуальність та важливість реалізації даного проєкту наголосив сільський голова Руслан Шафранович.

     Згодом представники делегації попрямували до Будинку культури, де завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через агентство США з міжнародного розвитку (USAID), в частині приміщення облаштували Залу для засідань. Тут відбулося урочисте відкриття Зали. Гості разом із працівниками апарату та місцевими мешканцями переглянули відеоролик про Іванівську ОТГ (який був створений за сприяння програми USAID-DOBRE). Голова громади презентував надбання громади від початку її створення, розповів про проєкти, які були реалізовані разом з DOBRE, ділився успіхами та невдачами, відповідав на запитання представників місії USAID та DOBRE.

     Усі фото: http://ivanivska.gromada.org.ua/album/4917/

       Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних