Іванівська громада
Тернопільська область

Представниці Іванівської ОТГ стали учасницями Всеукраїнського форуму «Розвиток регіональних мереж молодіжних центрів»

Дата: 07.10.2020 11:26
Кількість переглядів: 1278

Фото без опису

        2-3 жовтня у місті Львів відбувся Всеукраїнський форум «Розвиток регіональних мереж Молодіжних центрів». Захід зібрав близько 50 учасників із кількох областей України. Нашу громаду представляли: Катерина Шпендак та Олеся Валах.

       В перший день заходу наші учасниці ознайомилися із Проєктом Закону про основні засади молодіжної політики №3718, кейсами молодіжних центрів трьох рівнів: національного – Всеукраїнський молодіжний центр, регіонального – Львівський обласний молодіжний центр, місцевого – Молодіжний центр «Місто ідей» у м. Ковель, а ввечері відвідали Львівський обласний та міські  молодіжні  центри #Молодвіж та Lviv Open Lab.

       Другий день заходу представниці Іванівської громади разом з іншими учасниками знайомилися із діяльністю та проєктами Ради Європи для молоді та проєктом «Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні», а також виконували практичне завдання «Роль і взаємодія молодіжних центрів на різних рівнях. Як побудувати мережу МЦ, які охоплювали б 100% молоді громадах в області?» тощо.

      Форум організований Міністерством молоді та спорту України спільно з департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних