A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

Добровольців запрошують приєднатися до «Гвардії Наступу»

Дата: 06.02.2023 12:26
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

     Гвардія наступу — проєкт Міністерства внутрішніх справ України, що має на меті формування восьми професійних штурмових бригад у складі Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.

     Національна гвардія України запрошує у Буревій, Червону калину, Кара-Даг, Рубіж, Спартан та найбільш відомий Азов. Водночас Державна прикордонна служба набирає добровольців у бригаду Сталевий кордон, а Національна поліція – у штурмову бригаду під назвою Лють.

    Основу підрозділів становитимуть чинні поліцейські, прикордонники, нацгвардійці. А основу з офіцерів, сержантів і солдатів – захисники зі значним досвідом, які проявили себе якнайкраще під час захисту Донбасу з 2014 року та звільнення Харківської області після 24 лютого 2022 року.

     Доукомплектування нових бригад відбуватиметься винятково з мотивованих громадян. Воїнів не направлятимуть одразу на фронт  –  спочатку вони мають пройти кількамісячну інтенсивну підготовку з бойовим злагодженням нових підрозділів і лише після цього зможуть взяти активну участь у наступальних операціях.  До підготовки бійців планують залучити найкращих інструкторів з вогневої підготовки та тактичної медицини, яких оснащуватимуть якісним озброєнням та технікою.

      Всі воїни, які вступатимуть на службу, мають схожі пільги та гарантії, як бійці Збройних сил України. Військові можуть підписати контракт або через мобілізацію.

   Людина, яка хоче приєднатися до Гвардії наступу, може подати анкету на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, в якій розповідають про всі бригади, які комплектуються. Також можна подати анкету через Центри надання адміністративних послуг – перелік ЦНАПів є на сайті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних