A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

Для мешканців громади від німецьких спонсорів

Дата: 08.03.2024 10:11
Кількість переглядів: 845

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

08 березня 2024 року  , після проведеного ремонту  , відновлює свою роботу медико-соціальний реабілітаційний центр в селі Ілавче  . Напередодні відвідали цей заклад поважні гості : Степан Йосипович Запорожан --проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи Тернопільського національного медичного університету, заслужений працівник охорони здоров'я України , Никеруй Михайло Степанович-директор  КНП ТМР «Теребовлянська міська лікарня», сільський голова Руслан Шафранович, представники поліції. Гості перерізали стрічку та оглянули  чудовий  оновлений заклад для реабілітації не тільки мешканців громади, але й потребуючих з інших населених пунктів області.  За кошти німецьких спонсорів Humanitäre Hilfe Bielefeld e.V. (Гуманітарна допомога міста Білефельд , ( близько 45 тисяч євро)  та за  їх безпосередньої участі  разом з  працівниками  закладу зроблено добротний ремонт приміщення ззовні та всередині, перекрито покрівлю, завезено нове  сучасне високоякісне обладнання, обладнано харчоблок та пральню, впорядковано подвір'я,  озеленено територію, висаджено плодові дерева, закуплено санітарні автомобілі.  Ці умови надають   можливість   ефективно та якісно допомагати  людям та сприяють покращенню фізичного та психологічного  їх стану . Керівник християнської місії м.Біллефельд Пітер Регер сподівається , що такою реабілітаційною допомогою скористаються у сьогоднішній  час і  військові.

       Спільно з  Благодійною організацією «Фонд Благодійність» центр також вирішує  гуманітарні проблеми  . Сюди  завозяться  матеріальні ресурси,  одяг, речі для особистої гігієни , меблі, санітарні автомобілі та інші життєво важливі речі. Ця допомога  вносить позитивні зміни у життя  людей,  які страждають  внаслідок  вторгнення рф в Україну ,  у кого склалися складні життєві обставини та  хто потребує  підтримки.

        Пітеру Регеру  за його багаторічну працю в Україні вдячні не тільки мешканці громади, але й усі  ті , хто скористався  гуманітарною допомогою. Саме за  милосердя та підтримку українців  його відзначено високою нагородою  «Орденом Святого Пантелеймона» .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних